Over EPEG BV - Epeg

Certified Company ISO 9001-2008

Wie zijn wij?

EPEG is werkzaam in de marktsegmenten food, beverage, brewery, pharma en de hieraan gerelateerde productie-industrieën.
EPEG beschikt over in de praktijk opgedane kennis en ervaringen om projecten tot een succesvol einde te begeleiden. EPEG streeft er dan ook naar om zichzelf te ontwikkelen tot een bedrijf met een multidisciplinair dienstenpakket. Alle medewerkers zijn in bezit van VOL-VCA, Prince 2 en BHV/EHBO.
image
image

Onze aanpak

Vol passie en gedrevenheid resultaat behalen, daar gaan we voor. Wij bieden ingenieuze oplossingen voor de uitdagingen van nu en de toekomst. Door onze verbindende werkwijze halen wij het beste in elkaar naar boven en leveren we succesvol complete oplossingen of bieden onze expertise aan op onderdelen van een project. De klant centraal stellen is daarin een belangrijk uitgangspunt..

Wij gaan uit van het vinden van de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Welke behoefte is er en welk type dienstverlening past het beste bij de vraagstelling? We diepen het uit en regelen het. Onze collega’s krijgen daarin alle ruimte. Deze flexibele houding, in combinatie met onze marktconforme tarieven, onze persoonlijke benadering en onze no-nonsense mentaliteit, heeft er toe geleid dat wij voor een groeiend aantal opdrachtgevers inmiddels een vanzelfsprekendheid zijn..

  • Dedicated
    Team
  • Best
    Engineers
  • 24/7
    Supports

Geschiedenis van EPEG

EPEG is opgericht in 2001
Doordat de vraag naar de diensten van EPEG steeds groter werden, is het bedrijf uitgegroeid tot een huidige omvang van 9 medewerkers. In 2015 heeft EPEG een vestiging geopend in Raalte.

Veiligheid en Kwaliteit

Wij willen dat al onze medewerkers, onderaannemers en bezoekers weer veilig thuiskomen.
Alle medewerkers zijn in het bezit van het VCA-Vol diploma (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Organisatorisch wordt er op de kwalitatief beste en meest veilige manier gewerkt. Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons niet alleen een vereiste, maar een vanzelfsprekendheid.

Ons team

EPEG is in staat om uw gehele probleem uit handen te nemen en ervoor zorgen dat er uiteindelijk een goed product en/of eindresultaat behaald gaat worden.

Johan Odor

Directeur eigenaar / Projectleider

Arjen Stomps

Directeur Eigenaar / Projectleider

Theo Voigt

Senior Engineer

Niels Aberson

Senior Engineer

Wim Markink

Projectleider / Senior Engineer

Miranda Veerman

Administratie